Okos Otthon

Saját fejlesztésű okos otthon rendszereink, az Ön igényeire szabva!

Cégünk saját fejlesztésű Okosotthon rendszere képes az Ön körül működő elektromos berendezések vezérlésére, valamint a rendszerbe integrált berendezéseket Ön is távolról vezérelheti.  

   Az általunk egyedileg programozott berendezések egyik fő előnye, hogy a vezérlő panelek önállóan okostelefonról is működtethetőek. Tehát ha valakinek csak kapunyitásra, vagy fűtés vezérlésre van szüksége, de nem szeretne komplett rendszert vásárolni arra is van megoldásunk. Sőt, ha később mégis egy korszerűbb, komplett rendszer beüzemelése mellett dönt, a már meglévő egységeket új szoftver feltöltésével illeszteni tudjuk.

A rendszerünk másik nagy előnye, hogy beszerelése nem igényel kábelezést ezért egyszerűen, falbontás nélkül telepíthetőek az elemek. Ideális megoldás meglévő épületek felújításakor, de alkalmazható új, épülő ingatlanok esetében is.

A berendezések rádiós egységekből állnak, amelyek vezeték nélkül kommunikálnak egymással és a központtal. A rendszer egyes funkciói önállóan, de akár csoportosan is vezérelhetők – egy gombnyomással vagy hangutasítással kapcsolhatjuk be/ki készülékeinket, mozgathatjuk a redőnyöket, szabályozhatjuk a világítást vagy fűtést, illetve indíthatjuk a klíma berendezést. Felmerülhet a kérdés, hogy sok ma kapható berendezésnek van saját applikációja így, ha szükséges onnan is vezérelni lehet. Ez igaz, viszont a mi rendszerünk esetében az összes vezérelni kívánt berendezés egyetlen applikáción belül elérhető és vezérelhető. További fontos előny, hogy ezek a rendszerbe integrált berendezések automatizálhatók is, így a pl. a fűtés vagy a hűtés a beállított értékek elérése esetén automatikusan be és kikapcsol.  
Milyen berendezéseket tudunk vezérelni: külső, belső világítás éjszakai fények fűtés vezérlés gázkazán vezérlése radiátorok egyedi szabályozása puffertartály hőmérséklet figyelése, vezérlése elektromos kapu elektromos garázsajtó klíma rendszer riasztó rendszer medence vízszűrő öntözés vezérlés elektromos redőnyök elektromos árnyékolók elektromos zár tv-k , játék konzolok zenelejátszók szinte bármilyen meglévő elektromos berendezésNem csak vezérelni tudunk, hanem állapotokat is figyelni: bejárati ajtó nyitva vagy zárva van e mely ablakok vannak nyitva hol milyen hőmérséklet van a lakásban mekkora a páratartalom a fürdőben kapu zárva van e garázs be van e csukva milyen fogyasztók működnek mennyi áramot fogyaszt pl. a mosógép hogy áll a vízszint a fűtési rendszerben ki van otthon hány fokos a medence vize hány fokos a szauna riasztások küldése (füst, szivárgó víz, magas fogyasztás, kazán túlhevülése, behatolás stb.)
 
És természetesen ezeket az állapotokat össze tudjuk kapcsolni a vezérlésekkel, amiknek további feltételeket szabhatunk. Néhány példa az alábbiakban:
– mire hazaérünk a munkából legyen a kívánt hőmérséklet a lakásban
– éjjel ha felkelünk és kimegyünk a mosdóba, ne kelljen mindenhol villanyt kapcsolni, hanem amerre megyünk kapcsoljanak fel az éjszakai fények, majd ezt követően pár perc múlva kapcsoljanak le
– este 10 órakor a rendszer ellenőrizze, hogy becsuktuk e a garázs ajtaját és ha nem akkor csukja be vagy küldjön értesítést
– gyűjtsük össze milyen berendezéseket szeretnénk lekapcsolni miközben alszunk, vagy elmegyünk otthonról és ezek lekapcsolását egy gombnyomásra vagy egy hang parancsra aktiválni tudjuk
– kössük időponthoz és / vagy eseményekhez egyes rendszereink működését és még számos további lehetőség, melynek csak a képzelet szab határt…
Egyedi ajánlatot elérhetőségeinken kérhet!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.